Dare to walk a different road... - UNIEK
Gastenboek
 

Je naam:
Je e-mailadres *:
Voer reactie in:
 
* Als je een bericht wilt plaatsen heb je een geldig e-mailadres nodig. Het adres wordt niet gepubliceerd en is niet zichtbaar voor anderen.
 
 
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Inge ingesprengers0805@gmail.com 2012-09-10 15:01:36:
Hoi Rita,
Vorige week ben je middels matrixcoaching aan de slag gegaan met mijn zoontje Ties ( 8 jaar) die wat moeite heeft met rekenen en die na een sessie met jou zonder problemen de tafel van 7 kon opzeggen. We zijn nu samen aan het oefenen met de andere tafeltjes en het gaat super! Hij is niet meer onzeker over de tafeltjes en heeft meer vertrouwen in zichzelf als hij moet gaan rekenen. Zo fijn om concreet en praktisch geholpen te worden en geweldig om zo snel resultaat te zien!! Gr. Inge Rita
 
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Yosra 24/05/2012
Ik ben stagiaire bij gewoonUNIEK en hebt het daar erg naar mijn zin. De manier waarop Rita met kinderen/ouders omgaat vind ik erg prettig. Ze denkt namelijk niet vanuit haar eigen oogpunt maar vanuit dat van de ouders/kinderen. Er wordt overal rekening mee gehouden en Rita is erg begaan met de kinderen. Bovendien zijn de activiteiten die op de kalender staan erg leuk en divers en hebben de kinderen altijd gegeten zodat de ouders ook lekker samen kunnen eten.
(aanbeveling Nationale hulpgids)
 
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Rita van Helvoirt 06/02/2012
Wie heeft het niet de ervaring van al die instanties die het zo goed weten beloven en nog niet geholpen worden,weer een lijst met bureaus zoek er maar een uit,hoe weet je nu wanneer je het goede hebt. nu ik had die lijst en kwam haar tegen mijn naamgenoot RITA. GEWOON UNIEK dat moet haar zijn,ik was op zoek als ouder naar iemand die wel helpt,die naar je kind luistert, naar jou als ouder luistert,je het vertrouwen bied,er voor je is als je iemand nodig hebt, je kinderen gelukkig maakt,die een glimlach op hun gezichtje tovert dat je zo lang niet gezien hebt, is het niet geweldig als je kind van 16 jaar voor het eerst blij thuis komt met een big smile wanneer die in groepsverband uit is geweest en thuis komt,en niet verdrietig,dit alles gebeurt door een persoon en dat is Rita, ik ben zo blij dat ik haar ontmoet heb,wij vinden haar helemaal een top begeleidster.(aanbeveling Nationale hulpgids)
 
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Claudia Cosijns 03/02/2012Mijn zoon van 10 jaar gaat regelmatig mee met de activiteiten van GewoonUniek. Het aanbod is heel breed, echt voor elk kind iets passends. Hij vindt het altijd heel leuk en voelt zich ook veilig in de groep. Voor Max is het door zijn Autisme en adhd moeilijk om contact te maken en onderhouden met andere kinderen. Rita en haar team helpen hem hierbij en daarom kan hij op een veilige en vertrouwde manier deelnemen aan de activiteiten.
Ook van de thuisbegeleiding hebben we veel profijt. Rita heeft goede tips en ook ik als moeder heb veel erkenning en zelfvertrouwen gekregen en kan altijd met vragen of mijn verhaal bij haar terecht.
Max kan lekker een dagje genieten op een veilige manier en dat geeft mij als moeder met een chronische ziekte net dat beetje extra rust en ontlasting. Er is oog voor elk kind en er wordt op een liefdevolle maar professionele manier met de kinderen omgegaan.(aanbeveling Nationale hulpgids)
 
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Karin 23/01/2012
Sinds bijna een jaar doet mijn dochter van 11 regelmatig mee aan de aangeboden activiteiten van GewoonUniek. Er is een grote keuze aan activiteiten voor jong en oud.
Mijn dochter is een echte sensatiezoeker en samen kiezen we activiteiten uit die voor haar een uitdaging bieden. Het ideale is dat je de gehele dag als ouder echt "ontlast" wordt terwijl je kind de dag van haar leven heeft met leeftijdgenootjes en vooral ook kinderen met ASS.
Mijn dochter heeft al de nodige vriendinnen opgedaan. Ze voelt zich geen eenling in de wereld van kinderen met een beperking.
De begeleiding van GewoonUniek doet er alles aan om de kinderen een onvergetelijke dag te geven.
Het begint met ophalen thuis. Iets wat niet vaak voorkomt. Meestal moet je je kind brengen en kost dat weer tijd en extra zorg. GewoonUniek haalt je kind thuis op!
Totale ontlasting! Dat is waar ik bij GewoonUniek bewust voor gekozen heb en ik hoop nog jaren gebruik te kunnen maken van hun faciliteiten.(aanbeveling Nationale hulpgids)
 
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Constant 12/01/2012
Onze zoon gaat nu 2 jaar mee met Rita. Hij verheugd zich er altijd erg op. Vooral het feit dat er veel flexibiliteit is bevalt ons goed. Tevens is het vaak kleinschalig en veel kinderen zien ze vaker. Hiedoor een duidelijke structuur voor de kinderen en de spanning wordt weggenomen. Ben zelf een keer mee geweest en heb zo kunnen zien hoe een dag eruit ziet. Alles is dan perfect geregeld en alle kinderen kunnen zichzelf zijn. (aanbeveling Nationale hulpgids)
 
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Anne Beelen 05/01/2012
Ik heb stage gelopen bij Gewoon Uniek en ik ga nu nog wel eens mee met activiteiten. Rita is erg prettig om mee samen te werken en helpt waar nodig. Daarnaast vind ik dat ze geweldig met de kinderen omgaat. Ze is gezellig, maakt grapjes maar is ook consequent wat erg belangrijk is. Ik heb een hele fijne stageperiode gehad en ga nu nog steeds met plezier mee met activiteiten.(aanbeveling Nationale hulpgids)
 
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Ineke van de Laar 03/01/2012
Als kind ben ik opgegroeid met mijn broer die een vorm van autisme en ook een hersenkwabstoornis heeft. Nu ik wat ouder ben, heb ik meer kennis ontwikkeld en wil ik graag steeds meer leren over autisme. Ik loop nu stage bij GewoonUniek en elke activiteit is weer een nieuwe uitdaging. Ik vind het zo prettig dat Rita zoveel begrip heeft. Ze kan de kinderen op een leuke en positieve wijze benaderen. Dat maakt elk uitje weer gezellig! (aanbeveling Nationale hulpgids)
 
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karin Wang 02/01/2012 Onze zoon (15 jaar) met de diagnose PDD-NOS neemt regelmatig deel aan de dagbesteding (activiteiten - uitjes) bij Gewoon Uniek!
Rita is zeer gedisciplineerd en staat altijd open voor suggesties.
Wij zijn blij dat we Gewoon Uniek hebben gevonden en hopen nog heel lang gebruik te kunnen maken van de diensten van Rita en Gewoon Uniek!! (aanbeveling Nationale hulpgids)
 
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Joke Stickel 02/01/2012
Onze zoon gaat graag mee met activiteiten die GewoonUNIEK organiseert. Ook de begeleiding thuis is goed. Verder geven ze bruikbare tips om problemen aan te pakken. (aanbeveling Nationale hulpgids)
 
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Heidy 02/01/2012
Onze zoon nu 13 jaar, ASS en lichamelijke handicap die dit alles en de hulp maar niet wilde accepteren. Na verschillende thuis begeleiders te hebben gehad die maar niet in contact met hem konden komen zijn wij bij GewoonUNIEK terecht gekomen. Tijdens een kennis makings gesprek aangegeven dat wij niet meer wisten hoe e.e.a. nog op te starten om onze zoon mee te laten werken is de begleidster met hem gaan werken aan een vertrouwensband om van daaruit thuisbegeleiding te gaan geven. Na twee bezoeken had zij al meer bereikt dan eerdere begeleiders. De begeleidster luistert naar onze zoon en speelt daar op in, hij is het afgelopen jaar erg vooruit gegaan en zit lekker in zijn vel waardoor het thuis en op school goed gaat. Af en toe gaat hij mee met een activiteit in groepsverband, iets wat hij voorheen nooit wilde. Na een eerste keer met zijn "vaste begeleidster" mee te zijn geweest is ook het vertrouwen met de activiteiten begeleiders gegroeid en gaat hij met veel plezier mee. (aanbeveling Nationale hulpgids)
 
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Simone:
gecontroleerd op 02/01/2012
Altijd vol humor en soms ook een klein beetje provocerend, wel altijd met een bepaald doel! Mooi o.a. hoe je kinderen op jouw eigen gewoon Unieke manier leert/laat ervaren dat niet alles wat iemand zegt of doet, "waar" hoeft te zijn. Dit geeft ze handvatten voor een meer zelfstandige toekomst. Het leert ze nadenken over dingen.........Wij zijn blij met je!(aanbeveling Nationale hulpgids)
 
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Tamara van den Hil 02/01/2012Als ambulant begeleider ben ik in een gezin, waar wij beiden als hulpverlener aan verbonden waren, in contact gekomen met GewoonUNIEK. Er kwam al snel een prettige samenwerking uit voort, die tot op de dag van vandaag duurt.

In die samenwerking ervaar ik Rita als een ervaren en kundige vrouw. Zij haalt zichtbaar voldoening uit het begeleiden van kinderen met een Autisme Spectrum Stoornis. Om de kwaliteit van haar begeleiding telkens naar een hoger niveau te tillen, is zij daarom ook vaak bezig met het verwerven van nieuwe kennis. Als persoon is Rita iemand die makkelijk contact maakt met de kinderen die zij begeleidt. Ze benadert hen altijd op een positieve manier en probeert op hun niveau en belevingswereld aan te sluiten, waardoor zij snel een klik heeft met de kinderen. Als ervaringsdeskundige weet zij zich in te leven in de moeilijkheden en frustraties die ouders vaak ervaren. Ze kan hen dan vanuit haar eigen ervaringen en vanuit haar uitgebreide kennis gedegen adviezen geven, en helpt ouders deze adviezen toe te passen. Hierdoor kan de begeleiding groot effect hebben en zijn vele gezinnen heel blij om de begeleiding van Rita te ontvangen!(aanbeveling Nationale hulpgids)
 
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
marie-Louise 02/01/2012
Gewoon Uniek
Niets is gewoon aan,Gewoon Uniek.Hoezo? Bauke een jongeman van 17 jaar geniet nu ruim een jaar regelmatig van de gevarieerde uitjes onder professionele en ontspannen begeleiding.Heerlijk een dag opstap met een groep jongeren.Bauke wordt opgehaald, thuisgebracht en wordt benaderd als een normaal mens. hij komt steeds meer in de wereld en vindt zijn plek! Uniek toch dat dit mogelijk wordt door deze fijne mensen...(aanbeveling Nationale hulpgids)
 
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Christien 02/01/2012
Als moeder ken je je kind het beste. Ik zocht iemand die mij begreep en met mijn eigen kennis en ervaring ondersteunde, dit heb ik bij Gewoon Uniek gevonden.(aanbeveling Nationale hulpgids)
 
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Jose en Joelle 02/01/2012
Wij hebben alleen maar positieve ervaringen met Rita.
In groepsverband en een op een verloopt de samenwerking perfect. Rita is altijd bereid om te overleggen en elk kind wordt met respect benaderd.
Ze probeert altijd mee te denken en overal een oplossing voor te vinden. We zijn erg blij dat we met Rita samen kunnen werken.(aanbeveling Nationale hulpgids)
 
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Renate van Dorst www.rijles-en-autisme.nlrvdorst@spectrumbrabant.nl 2011-10-24 12:50:06:
Beste Rita,
Ik begrijp dat je al behoorlijk actie hebt gevoerd omtrent Rijbewijs en Autisme. www.rijles-en-autisme en de Campagne Autismegeschikt hebben nu de handen ineen geslagen om dit probleem in Den Haag aan te kaarten. Voor meer info, zie: http://www.autismegeschikt.nl/nieuws.htm.
We zouden het op prijs stellen, als jij je ervaringen met ons zou willen delen. Deze kunnen we meenemen in onze actie en in ons advies. Je kunt een reactie sturen naar info@rijles-en-autisme.nl.groet,
Renate
 
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Rita van H. 2011-08-21 21:44:55:
Hoi Rita,

bedankt voor het bezorgen van een leuke dag voor mijn kinders, ze vonden het leuk en hebben genoten.

ik heb gelukkig geen teken gevonden ik word er helemaal eng van.

nog een fijne zondag
groetjes Rita
 
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Karin www.wanghome.nlkarin@wanghome.nl 2010-12-06 10:44:24:
Hoi Rita,

Onze zoon Michael is afgelopen zaterdag voor het eerst met jullie mee geweest en hij raakte er toen hij thuiskwam maar niet over uitgepraat hoe leuk hij het had gehad (en dat terwijl hij normaal heel stil en terughoudend is met dit soort dingen). Echt heel fijn dat hij zo'n leuke dag heeft gehad en vooral ook heel fijn dat wij een dagje met onze jongste hebben kunnen doorbrengen (want dat geeft nogal weleens wrijving in huis als die twee samen zijn!)
Groetjes, Familie Wang uit Helmond
 
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Michael koophelmond@hotmail.com 2010-12-06 10:39:38:
Hoi Rita,

Het was echt keigaaf in de winterefteling en het eten daarna was ook echt heel erg lekker en luxe!
Over 2 weken ga ik weer mee zwemmen, ik kijk er echt naar uit.
Op 30 december wil ik ook graag mee gaan karten en lasergamen.

Groetjes van Michael
 
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
mieke van Dijk m.van.dijk56@kpnplanet.nl 2010-10-05 11:29:53:
Hallo Rita.

Ik was vannacht wat aan het surfen op de site van Autisme en kwam op jou site terrecht.
Aangezien ik altijd op zoek ben naar nieuws over Autisme. ( ik werk sinds 1977 in gehandicapten zorg )Ik heb mij gespecialiseerd in Autisme ( oa pst HBO Autisme in Utrecht gevolgd, erg boeiend, maar ook erg pittig)
Ik zal zeker nog eens terug komen op je site want ik heb de hele nacht en dag niet geslapen en begin veel taalfouten te maken.

Groetjes van Mieke uit Amsterdam.
 
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Sandra 2010-09-25 10:57:29:
Hoi Rita,

Bedankt voor de fijne gesprekken en de adviezen. Door jouw vasthoudendheid zijn we toch maar aan de picto's gegaan en het werkt!!
Ik zal onze wekelijkse gesprekken missen maar het is fijn dat we het nu ook weer alleen verder kunnen.

Grtz Sandra
 
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Joost 2010-08-22 19:24:28:
Hallo Rita,

Ik vond het gewoon keivet met de survivaldag.
Zwemmen in de Kempervennen was ook heel fijn.

Groetjes, Joost
 
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
dorothé 2010-08-22 19:21:21:
Hoi Rita,

Het was super met de survival-dag!
Wat is het mooi om de kinderen te zien genieten en plezier hebben.
Maar het zwemmen in de Kempervennen was ook de moeite waard,is ook
een fijne dag geweest voor de kinderen.
Fijn en voor herhaling vatbaar. Compliment!

Lieve groet, Dorothé
 
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Jill 2010-08-21 21:24:50:
Het Was echt kij en kij en kij en kij en kij en kij enzo LEUK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Enzo=Enzovoort
 
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Jack Smits jacksmits54@gmail.com 2010-07-23 21:30:32:
Rita, In tegenstelling tot de tekst van de folders staat op de site wel jouw naam :-p, Heel veel succes met gewoonuniek. Ik heb al reclame voor je gemaakt bij mijn hulpverleners.
 
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Gemma 2010-05-29 20:20:10:
Ik zie een stralende dag, en zie dat de kinderen zelfs onder begeleiding zijn van een psycholoog, veel mogelijkheden tot sociale oefening, door veel afleiding zoals die grappige bootjes, en last but not least, een ASS en gedragsdeskundige met veel gevoel voor de kracht in het kind naar boven te halen. Het kan niet anders dan dat ons kind hierdoor haar succes ervaring kan ontplooien.

Rita, dank je wel!
 
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Rowen rowen.99@live.nl 2010-05-22 10:13:14:
Beste Rita

in toverland en de ontdekhoek was het heel leuk en gezellig
nu vandaag weer zwemmen dat word vast weer een toffe dag !

Groetjes Rowen

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gemma 2010-04-09 23:08:13:
RITA, wat een geweldige foto's, de pret en ongein straalt er vanaf!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dit wens je ieder kind toe,

DANK je wel dat je dit mogelijk maakt.
Gemma
 
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

lisa lisadevries6@live.nl 2010-03-29 20:31:14:
hey rita waneer komen de foto's van het zwemmen
 
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Esther 2010-03-02 08:43:47:
Hoi Rita, afgelopen zaterdag was voor mij een gezellige dag! Het was erg leuk om collega-moeders te ontmoeten en aan het eind van de dag zagen we er allemaal prachtig uit! Ik hoop dat meer van dit soort ontmoetings/ontspandagen volgen.
 
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
jesse 2010-02-22 19:29:05:
hai Rita ,

Het zwemmen was erg leuk en ik heb kei gelachen met jill en rik .
Vooral toen we van de wildwaterbaan af gingen .
Bedankt en tot gauw xxx Jesse
 
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Mariela Knaapen knaapenm@hotmail.com 2010-02-21 12:38:26:
Hallo Rita,
Wij hebben een nieuwe collega Pieter van Tartwijk pvantartwijk@interimcredit.nl. Pieter en zijn zoon Stijn van 13 jaar wonen na de scheiding samen en zouden veel steun kunnen vinden bij jullie. Ik ga Pieter morgen over jullie vertellen en wie weet hoor je snel iets van Pieter en Stijn. Groetjes Mariela
 
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
lynn 2010-02-19 12:52:03:
hai

het snowboarden was tegek
vondt ik dan,
het was echt gewoon supper tofff

xxx-lynn
 
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Kevin 2010-02-18 14:05:10:
Ik vond skiën, snowboarde en tube glijde wel leuk maar skiën en snowboarde
was moeilijk XD
Voor de rest was het gezellig geweest :)

Gr. Kevin
 
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Sarah 2010-02-18 13:28:14:
Gister was helemaal fantastisch <3

Vooral het snowboarden vond ik ruig =D
was super gezellig met alle mensjes die weer mee waren =D
heb al weer zin in het karten wordt super!

Groetjesss <3
 
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Chantal 2010-01-06 17:48:47:
Hoi Rita,

Mooie site heb je! Goeie info en een goed initiatief. Kwam hier via ons Marij. Was ook erg benieuwd naar je site en wat je allemaal doet, omdat ook onze oudste PDD-nos heeft. Vandaar. We weten het nu pas sinds een half jaar, dus we zitten nog in het beginstadium van alles. Veel indrukken enz.

groetjes Chantal (van Horik)
 
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Anne 2009-12-09 22:01:15:
Wow Rita!
wat een fiere stappen maak jij, prachtig zoals jij je passie achterna bent
gegaan.
heel veel succes in deze uitdaging
Alle goeds en wees lief voor jezelf,
harte groet,
Anne

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sharon 2009-11-02 14:04:21:
Heey Rita,

De donderdag was het super leuk met het karten en lasergumschieten. De zaterdag was ook leuk met de bonbons .

Groetjes Sharon
 
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
lynn lynnie1998@hotmail.com 2009-10-29 09:16:55:
heey rita
dat zwemmen was echt tegek
en je doet het super mega goed

xxx-lynn
 
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Yolanda yocaveleri@hotmail.com 2009-10-13 08:48:31:
Hallo Rita,
Met veel interesse deze site gelezen. Jeetje Rita wat heb jij veel energie en een goed hart! Echt petje af.!!
Heel veel succes met zowel deze site als je afstuderen
Liefs Yootje
 
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Miranda mirandadriessen@home.nl 2009-07-22 13:07:15:
Hoi Rita en lezers,
Dit gedicht wil ik met jullie delen.
Door: Fred de Vries en het heet Voor de buitenwereld.
laat je nooit meer in de luren leggen
Door wat doktoren en leraren zeggen.
Wij zijn hun mening al meer dan zat,
want volgens ons gokken ze maar wat.
Met discussies zonder enige grond,
praten zij hun eigen cirkeltje rond.
Een ouder kent zijn kind toch altijd beter,
dan de een of andere medicus of betweter.

Miranda
 
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Sharon 2009-06-17 19:43:05:
Het survivelen was super leuk ook al had ik de volgende dag spierpijn. Ik heb wel een beetje spijt dat ik niet in die tunnel ging. Maar verder was het wel grappig en zeker op het begin dan je over dat touw moest schuiven:P.
Nou meer heb ik niet meer te vertellen over deze dag.

Groetjes Sharon
 
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Rita info@gewoonuniek.com 2009-05-21 16:52:27:
Hallo Nigel,
Helaas heeft u uw emailadres niet vermeld.
Zou u me willen mailen via info@gewoonuniek.com wat precies uw hulpvraag is?
In principe werk ik in Zuidoost Brabant en Noord Limburg dus ook in Oss.
Ik werk nauw samen met verschillende disciplines en collega's in verschillende plaatsen in Brabant dus wanneer uw hulpvraag niet bij mij "past" is er vast een collega die u verder kan helpen.
Met vriendelijke groet,
Rita
 
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Nigel 2009-05-21 11:51:14:
Ik woon in Oss. Werkt u daar ook?
 
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
ria pfmhendrikx@planet.nl 2009-04-24 09:55:25:
hallo, ik heb een folder van u mogen ontvangen. ik weet niet of die huis aan huis verspeid is, zo kwam het bij mij in ieder geval wel binnen. ik had al eerder eens op de website gekeken. wat ik mis in de folder en op de website, is dat ik er totaal nergens geen gezicht in kan vinden, geen naam en geen adres. ik vind het belangrijk dat ik meteen een gezicht krijg bij een "bedrijf". zeker als het over zulke belangrijke en vertrouwlijke zaken gaat. met wie heb ik te maken???
ria
 
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
MARJA 2009-04-10 14:49:30:
BESTE RITA,
FIJN DAT JE ONS HIELP BIJ HET MAKEN VAN DE DAGINDELING.
HET IS NU ALLEMAAL VEEL OVERZICHTELIJKER VOOR ONZE KANJER ;-)

STUUR JE DE ACTIVITEITENKALENDER NOG EEN KEER DOOR, IK HEB HEM BLIJKBAAR NIET OPGESLAGEN.

FIJNE PASEN VOOR JOU EN JE GEZIN!
GROET VAN FAMILIE KERKHOFSniels

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2009-03-01 21:10:40
supergaaf die speurtogt, ik doe weer mee op de boot. ik hoop dat rob er ook is dan
 
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Rita Peerlings r.peerlings@sjgweert.nl 2009-01-24 21:21:26:
Hallo Rita,
Bij het doorspitten van je website werd mijn bewondering voor je alleen maar groter. Ook hier straalt jouw energie weer vanaf. Mijn verwachting is dat je de doelgroep zeker zult aanspreken. Heel veel succes met "gewoon Uniek".
Groet, Rita
 
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Annie Bovée kbovee@hetnet.nl 2009-01-23 17:03:57:
Geweldig Rita, ik hoop dat de site je datgeen zal brengen wat je graag zou willen.
Véél succes en tot mailens,
Annie B.
 
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Maurice 2009-01-07 12:54:29:
Rita, bedankt voor de fijne dag namens Jordi. Hij heeft genoten, en wij ook.
Voor het eerst sinds lange tijd zijn Marianne en ik weer eens samen een dagje weg geweest zonder ons zorgen te hoeven maken of het met Jordi wel goed ging. Ik kijk uit naar de activiteitenkalender.
Hartelijke groet,
Maurice Kloosterman
 
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Ellen Thiesen - Wismans thiesen1234@home.nl 2009-01-05 20:45:57:
Hallo Rita, ik heb je site bekeken, prachtig en een geweldig initiatief!
Heel veel succes met deze jonge onderneming, dat je je ervaring en deskundigheid liefdevol mag blijven uitdragen, ik zal hem aanbevelen bij derden! Groet Ellen
 
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
W.Ravia 2008-12-08 12:11:32:
succes voor deze mooie uitdaging!!!
hou je gastenboek goed in de gaten,hoop dat deze volkomt met tevreden mensen,niks is mooier in het leven, dan je medemens vreugde geven!
je staat voor een grote uitdaging,waar menig mens naar zoekt.
jij gaat ze vinden,dat weet ik zeker jij bent er vol mee, jou energie
is zo groot.succes rita ik houd jou in de gaten.
willem ravia.DenHelder.
 
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Romeo den Haage rocklyl@hotmail.com 2008-12-02 09:47:45:
Ik weet niet veel over deze gewoon Uniek! omstandigheden van mensen, maar de site heeft mijn interesse opgewekt om me toch erin te verdiepen. Ik vind het een goede site , die duidelijk overkomt en zonder al te veel poetspas je hulp bied.
God zegen de opgave die je opgenomen heb en dat er velen er baat bij mogen hebben met de hulp die ze krijgen en kunnen krijgen in de toekomst.
I'll keep in touch. Good Luck and God Speed.
Romeo